Hopp til innholdet

VR1

Noen linker om VR

Her er noen populære og anerkjente VR-nettsteder hvor du kan finne informasjon, anmeldelser og ressurser relatert til virtuell virkelighet:

  1. UploadVR (https://uploadvr.com/): UploadVR er en velkjent VR-nyhets- og medieplattform. De dekker et bredt spekter av virtual reality-emner, inkludert maskinvare, spill, apper og bransjeutvikling.
  2. Road to VR (https://www.roadtovr.com/): Road to VR tilbyr omfattende dekning av de siste VR-nyhetene, anmeldelser og bransjeinnsikt. De gir dybdeartikler, intervjuer og guider for både VR-entusiaster og profesjonelle.
  3. VRScout (https://vrscout.com/): VRScout er et populært VR-nyhetsnettsted som dekker et bredt spekter av virtual reality-innhold, inkludert spill, opplevelser, maskinvare og bransjenyheter. De har også en YouTube-kanal med VR-relaterte videoer.
  4. VR World (https://www.vrworld.com/): VR World er et nettsted dedikert til virtuell virkelighet nyheter, anmeldelser og funksjoner. De dekker ulike aspekter av VR, inkludert spill, opplevelser og maskinvare, og tilbyr en blanding av informative artikler og underholdende innhold.
  5. The VR Book (https://www.thevrbook.net/): The VR Book er en ressurssterk nettside som gir informasjon om virtuell virkelighet, utvidet virkelighet og blandet virkelighet. Den tilbyr pedagogisk innhold, veiledninger og bransjeinnsikt for personer som er interessert i å forstå og lære om VR.

Husk å utforske disse nettstedene for å finne den nyeste og oppdaterte informasjonen om virtuell virkelighet. Nyt VR-reisen din!

Scroll Up